HS Udvikling og Trivsel

Du er her:   Hjem > Coaching > Hvad er forskellen på coaching og psykoterapi?
top
Page

Hvad er forskellen på coaching og psykoterapi?

I coaching fokuserer vi på nutiden og fremtiden. Og coaching er meget orienteret mod handling. Det vil sige, hvad er det, jeg ønsker at ændre eller opnå? Og hvordan er min situation lige nu, hvad har jeg af talenter og ressourcer? Hvad kan jeg gøre for at opnå det, jeg ønsker? Fortiden og dens påvirkning af os lader vi så at sige hvile.

Men sommetider opdager man, at der i fortiden er sket noget, som har sat så dybe spor i os, at det bliver ved at spænde ben for det, vi gerne vil i nutiden og fremtiden. Og spærrer for, at vi bare kan gå i gang med at handle. Det kan være ting, der har stor betydning for, hvordan man oplever livet, sig selv og sine muligheder i dag. Og her kan det være nødvendigt at arbejde med disse ting og forløse det, der står i vejen for, at vi kan komme videre.

I psykoterapi arbejder vi derfor både med nutiden og fremtiden, men inddrager også fortiden og dens påvirkning på én. Vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan ændre på den indvirkning, den har på os, og kan hele de sår, som den har givet os.

« forrige top næste »
top
News
top
Menu
 
top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login