HS Udvikling og Trivsel

Du er her:   Hjem > Særligt sensitiv > Hvor kan du finde mere info?
top
Page

Hvor kan du finde mere info?

 • Bogen ”Særligt sensitive mennesker”, som er skrevet af psykolog Elaine N. Aron, som selv er særligt sensitiv og forsker i området. I bogen er der bl.a. en test med spørgsmål, der kan hjælpe med at afklare, om man er særligt sensitiv.
 • HSP-foreningens hjemmeside: www.hsp-foreningen.dk

  HSP står for Highly Sensitive Persons og refererer til særligt sensitive mennesker. HSP-foreningen er en non-profit forening, hvis formål er at forbedre forholdene for særligt sensitive i samfundet. Det gør de bl.a. ved at arbejde på at udbrede kendskabet til det særligt sensitive personlighedstræk og de udfordringer, det kan give på arbejdsmarkedet. Særligt med henblik på at oplyse om styrkerne ved de sensitive træk, og for at nedsætte risikoen for stress. Der er også meget information om sensitive børn, og hvordan man bedst støtter disses udvikling og selvværd.
 • Ilse Sands hjemmeside www.ilsesand.dk

  Ilse Sand er præst, psykoterapeut og særligt sensitiv og har skrevet flere bøger om at være særligt sensitiv, og hvordan man passer på sig selv.

  Bl.a. bogen ”Introvert eller særligt sensitiv – guide til grænser, glæde og mening”, hvor der er en oversigt med udsagn og træk, der er kendetegnende for, om man er introvert eller ekstrovert.

  Derudover bogen ”Elsk dig selv – en guide for særligt sensitive og andre følsomme sjæle”, hvor der er mange tips til, hvordan man takler sin særlige sensitivitet.
« forrige top næste »
top
News
top
Menu
top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login