HS Udvikling og Trivsel

Du er her:   Hjem > Gruppeforløb/kurser > Gruppeforløb om drømme
top
Page

Gruppeforløb om drømme

Er du nysgerrig på, hvad dine natlige drømme kan fortælle dig? Og hvordan de kan guide dig hen imod større trivsel, glæde og selvindsigt?

Så kan dette gruppeforløb måske være noget for dig.

Kontakt mig, hvis du er interesseret, på mobil 40 44 11 97 eller send en mail via kontaktformularen her til venstre på siden eller e-mail til helle.skovsgaard@outlook.dk.

Drømmene er værdifulde budskaber fra vores underbevidsthed.

I livet og i hverdagens travlhed påvirkes vi ofte af ting, som vi umiddelbart ikke lægger mærke til, men som er vigtige. De kan finde på at dukke op i drømmene som fingerpeg om noget, vi med fordel kan tage os af og give opmærksomhed. De er så at sige vores indre ven og guide. Men drømmene taler oftest i billeder eller symboler og i et sprog, som kan være svært at ”oversætte”.

På gruppeforløbet får du indsigt i, hvordan du kan ”oversætte” dem.

Om forløbet:

  • 5 eller 10 gange, hvor vi mødes 2,5 time hver anden uge.
  • Søndag formiddag fra kl. 10.00-12.30 eller om eftermiddagen fra kl. 14.00-16.30.
    Tidspunktet kan justeres efter behov.
  • 5-6 deltagere i en gruppe.
  • Der vil være oplæg med en introduktion til psykologien bag drømme, og hvordan man kan ”oversætte” og bruge dem, samt eksempler på drømme. Vi kommer til at tale om bl.a. skyggen (det, vi ikke er opmærksomme på i os selv), animus/anima (maskuline/feminine kvaliteter), hvad betyder farver og symboler/arketyper, følelser, handlinger og stemninger.
  • Og derudover bliver der plads til at tale om egne drømme, hvis man har lyst. Jeg har ofte oplevet, at der er en helt naturlig nysgerrighed omkring éns egne drømme, og at det også er meget givende og lærerigt at høre om andres drømme.

Da drømme er meget private, skal man være indstillet på, at det sker i et fortroligt rum med respekt for den enkelte - og ikke mindst med stor nænsomhed og kærligt nærvær.

Sted: På Rugårdsvej 296, 5210 Odense NV, hvor jeg også har konsultationsadresse.

Start: Aftales nærmere, når der er interesserede nok til en gruppe, dvs. 5-6 deltagere.

Pris:  5 gange – 1.500 kr.              

Beløbet betales forud.

 

« forrige top næste »
top
News
top
Menu
 
top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login