HS Udvikling og Trivsel

Du er her:   Hjem > Psykoterapi
top
Page

Psykoterapi

Psykoterapi er en måde at gå på opdagelse i dig selv på og i de udfordringer, du gerne vil arbejde med. Og en måde at bearbejde og helbrede det, der holder dig fast i gamle væremåder og følelser, så du kan føle dig fri til at komme videre. Som terapeut støtter og guider jeg dig i at helbrede det gamle og finde nye veje og energi til at gøre det, som netop du har brug for. 

Det sker gennem samtale og andre supplerende ”værktøjer”, alt efter hvad der giver mening for dig. Værktøjerne kan f.eks. være drømmearbejde, tegneterapi og kropsarbejde (opmærksomhed på kroppens signaler og spændinger), da der heri ofte ligger værdifulde informationer gemt, som vi ikke er opmærksomme på.

Bortgemte eller glemte følelser og oplevelser vil ofte "aflejre" sig i kroppen og dukke op som uforklarlige kropssymptomer eller følelser senere i livet, og det giver en enestående mulighed for at gå ind og arbejde med at forløse disse, så man igen kan finde ro og balance.

Derudover inddrager jeg elementer fra forskellige psykologiske retninger - helt afhængigt af, hvad der kan være relevant for netop dig. Det kan f.eks. være fra adfærdspsykologi, kognitiv psykologi, systemisk psykologi, psykodynamisk psykologi, eksistentiel psykologi, humanistisk psykologi og transpersonlig psykologi.

« forrige top næste »
top
News
top
Menu
top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login